Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Minőségi kihangosítók a HerbályAutó választékában

Ma már kötelező autós kiegészítő a mobiltelefon kihangosító, használatával el lehet kerülni súlyos baleseteket. Az általunk kínált minőségi kivitelben elérhető Bury kihangosítók megbízhatóságáról és felhasználhatóságáról a nagyobb autómárkák már mind meggyőződtek.

Ha telefon kihangosító autóba kell Önnek, akkor mi a német Bury bluetooth kihangosítókat ajánljuk, melyekkel nem csak a biztonságos vezetés garantált, hanem a minőségi hangzásvilág is az autó utasterében.

A Bury bluetooth kihangosítókkal minden KRESZ szabály könnyedén betartható és a kihangosítás az autóban sosem volt még ilyen élvezetes.

A bluetooth kihangosító előnye, hogy akár több telefon is csatlakozhat az eszközhöz, a hívások között pedig zenét játszhat le telefonja segítségével az autó hangszóróin keresztül.

A Bury CC 9048 telefon kihangosító diszkrét, elegáns és egyszerűen kezelhető. Továbbá termetét meghazudtolóan okos funkciókkal...
Ár: 32.990 Ft
A Bury CC9068 telefon kihangosító érintőkijelzős, tölti telefonját és a telefonról történő zenelejátszást is támogatja.
Ár: 65.990 Ft
Megtakarítás 11%
Az Xblitz X1000 hordozható bluetooth kihangosító a legfejlettebb technológiákat használja a tökéletes hangminőségért.
18.990 Ft Ár: 16.990 Ft
A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító érintőkijelzős, tölti telefonját és a telefonról történő zenelejátszást is támogatja....
Ár: 54.990 Ft
Kedvezmény
Megtakarítás 100%
Az Xblitz X600 Professional egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító, akár 700 órás üzemidővel
12.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Megtakarítás 13%
Az Xblitz X200 egy kis méretű, könnyen kezelhető bluetooth kihangosító
7.990 Ft Ár: 6.990 Ft
Kedvezmény
Megtakarítás 100%
Az Xblitz X300 Professional egy szivargyújtóba helyezhető bluetooth kihangosító és fm transmitter
8.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Kedvezmény
Megtakarítás 100%
Az Xblitz X600 light egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító
11.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Kedvezmény
Megtakarítás 100%
Az Xblitz X300 egy szivargyújtóba helyezhető bluetooth kihangosító és fm transmitter
7.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.