Aktuális promóciók:
Megnézem
Tetőbox bérlés

Thule tetőbox, síbox akár 420 literrel is megnövelheti a csomagteret. Tervezésük fontos szempontjai a lehető legalacsonabb légellenállás ,a könnyű le és felszerelhetőség valamint a megjelenés. A Thule a nemzetközi normákat követve tetőbox termékeinél is nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A Thule tetőbox könnyen pakolható, legyen szó akár sílécekről, snowboardokról, babakocsiról vagy csak utazótáskákról.A tetőboxok nagy része mindkét oldalról nyitható a könnyebb használat érdekében. Csomagok rögzítésére a tetőboxban található hevederek nyújtanak segítséget.

Thule Touring tetőboxokat, síboxokat adunk bérbe minden kedves ügyfelünknek. A Thule tetőboxok tetőcsomagtartó rudakon rögzíthetőek az autóra - mivel a tetőboxok nem autó specifikusak. Tetőcsomagtartók kölcsönzésével és értékesítésével is készséggel állunk az utazni vágyók, síelők rendelkezésére. Tetőcsomagtartó kölcsönzés szolgáltatásunkról ITT bővebben olvashat.

Ön akár egy napra is bérelhet Thule tetőboxot, minimum 5 nap bérleti díjat azonban ekkor is felszámítunk. 5 napnál kevesebb bérleti idő esetén a bérleti díj minimum az 5 nap bérletre vonatkozó összeg.

A Thule tetőboxok tetőcsomagtartó rudakon rögzíthetőek az autóra, mivel a tetőboxok nem autó specifikusak. Tetőcsomagtartók kölcsönzésével és értékesítésével is készséggel állunk az utazni vágyók, síelők rendelkezésére. Tetőcsomagtartó kölcsönzés szolgáltatásunkról ITT bővebben olvashat.


Thule Touring 780 tetőbox és síbox kölcsönzés

A kölcsönzési díj Bruttó 3000- Ft / nap és minimum 5 nap bérleti díjat felszámítunk. A kölcsönzési díjon felül 20.000,- Ft kauciót kérünk el a bérlet idejére, melyet csak az elvitel napján kérünk kifizetni. A fel és leszerelés díjtalan.

Thule Touring 780
Bérleti díj Kaució Min. fizetendő Szerelés
3000 Ft / nap 20.000,- Ft 5 nap Díjtalan

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

A Touring 780 tetőbox 5-6 síelő, snowboardos vagy utazó teljes felszerelésének biztosít helyet.

Méretei (mm): 1960 x 780 x 450
Térfogata (l): 420
Színe: szürke / matt

A Thule Touring 780 tetőbox a Thule Touring autó tetőboxok második legnagyobb síbox és tetőbox típusa. Egy nagyobb família alapvető igényeit is játszva kiszolgálja, legyen szó egy kellemes hosszú hétvégéről, nyaralásról vagy téli havas pihenésről, a Touring 780 a család minden csomagját és felszerelését képes biztonságban eljuttatni gépjárműve tetején.

Ez a Thule box mindkét oldalán nyitható, hogy kényelmesen hozzáférhessen csomagjaihoz, felszereléséhez.


Tetőbox bérlés, Síbox kölcsönzés foglalása:

Kérjük, foglalási szándékát annak az üzletnek jelezze, amely üzletben át szeretni majd venni a tetőboxot! A bérlést lefoglalni csak személyesen, a kölcsönzési díj megfizetésével lehetséges. Kérjük, a nagy érdeklődésre való tekintettel az utazás előtt legalább 2-3 héttel jelezzék a bérlési szándékot. Ha tetőboxot szeretne bérelni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Akár egy napra is bérelhet Thule tetőboxot, azonban 5 napnál kevesebb bérleti idő esetén a bérleti díj minimum az 5 napra vonatkozó összeg.

Cím 1.: 1117 BUDAPEST XI. kerület, Bercsényi utca 32/a
Tel.: +36 (1) 365-06-04; +36 (1) 381-08-08; +36 (30) 922-7084
e-mail: THULE Herbály - Bercsényi (kattintson a bolt nevére!)
Cím 2.: 1036 BUDAPEST III. kerület, Pacsirtamező utca 49
Tel.: +36 (1) 439-19-18; +36 (1) 439-19-19; +36 (30) 652-1122
e-mail: THULE Herbály - Pacsirtamező (kattintson a bolt nevére!)