Thule EnRoute Mosey TEMD-115 hátizsák, rózsaszín

A Thule hátizsákok EnRoute családjának második legnagyobb tagja a "Mosey" névre keresztelt, 28 literes sporttáska, melyben akár egy 17"-os laptopot is biztonságosan szállíthat az erre a célre kifejlesztett párnázott zsebben.

Listaár: 32.085 Ft
Ár: 28.600 Ft
Megtakarítás: 3.485 Ft (11%)
Megtakarítás 11%
THU_TEMD-115P
3-nál kevesebb db
+

Ez a "kapucnis" sport hátizsák szintén képes egy 17”-os laptopot magával vinni a külön erre tervezett rekesszel. Méreteinek és a különálló rekeszeknek köszönhetően az összes használatban lévő kellékének van helye - külön kiemelve a 17"-os MacBook Pro-t, vagy egy 15.6"-os notebookot és egy 10.1”-os tabletet. Mindemellett a táska alig több mint 1 kg.

A Thule EnRoute Mosey szintén nagyméretű belső tárolókkal és további rekeszekkel rendelkezik az apróbb tárgyak számára, amikhez kívülről külön-külön zipzár tartozik. A zipzár takarása védi a táska tartalmát az esőtől. Plusz zseb a Thule táskák sajátossága, a hővédő "SafeZone", mely egy kemény biztonsági rekesz a törékeny kellékekhez teljesen merev borítással.

A Thule által megszokott kényelem itt is garantált: párnázott pántokkal, jól szellőző hátkialakítással és oldalsó kulacstartóval is felszerelték ez a táskát.

Általános tulajdonságok

Garancia :
2 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Enroute Mosey
Súly :
1.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Rózsaszín

Méret tulajdonságok

Laptop rekesz méret :
Nincs
Űrtartalom :
28 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Vízálló

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban