Aktuális promóciók:
Megnézem

Thule UpTake Bike H2O 3203802 kerékpáros technikai hátizsák 4L, kék

Az egyedien kék színű Thule UpTake Bike H2O kerékpáros technikai hátizsák tökéletes társat nyújt az aktív szabadidős tevékenységekhez.

Régi ár: 19.900 Ft
Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Megtakarítás 100%
THU_3203802
Nincs készleten
  • Az összes opció megtekintése

A Thule UpTake Bike H2O hidratációs hátizsák (3203801) belseje 4 literes, mely elegendő helyet biztosít a pumpának, szerszámoknak, pár energia szeletnek és némi külső ruházatnak, egyéb felszerelésnek - egyedi kék színben.

A hidratációs hátizsák a kemény terepeket kedvelő sportolók számára a legalkalmasabb. Megfelelő társat nyújt a hosszú túrákon, edzéseken, enduro versenyeken. Viselőjének többé nem okoz gondot egy agresszív lejtő vagy egy hatalmas ugrás, hiszen a technikai hátizsák minden terepen helyt áll. Az esti túráknál a biztonságot a fényvisszaverő részek nyújtják, valamint a dedikált lámpatartók segítik.

Kiváló stabilitást nyújt a maximális illeszkedésnek köszönhetően, bármilyen rázós és masszív terepről legyen szó. Súlypontja alacsony, ezzel javítja a kerékpár irányítását, csökkenti a rázkódást és optimalizálja a súlyelosztást.

A hidratáló hátizsákban egyedi ReTrakt megoldással kialakított szívóka áll rendelkezésre. A hátizsák viselője, ezzel a rendszerrel megállás vagy lassítás nélkül hidratálhatja magát. A kialakításnak köszönhetően a szívócsövet egy mágnes húzza vissza, ezzel a csapódás elkerülhető és a kényelmes hidratálás garantált. 

A felhasználóbarát, 2,5 literes HydraPak tároló nyílása elcsúsztatható, ami megkönnyíti a tisztítást. A zárható szelepek pedig szivárgásmentesek.

A külső akasztók gondoskodnak a sisak, vagy a védők gyors tárolásáról. A vizes, sáros védőruházatot a kompressziós rekeszben, a belső tértől elválasztva lehet tárolni. A telefonnak illetve az egyéb értékeknek a külső zipzáras zseb nyújt megfelelő helyet.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
Thule UpTake Bike
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Kék

Méret tulajdonságok

Külső méret :
22 x 15 x 43 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
2,5 literes HydraPak tároló

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban