Thule UpTake Bike H2O 3203802 kerékpáros technikai hátizsák 4L, kék

Az egyedien kék színű Thule UpTake Bike H2O kerékpáros technikai hátizsák tökéletes társat nyújt az aktív szabadidős tevékenységekhez.

Listaár: 30.700 Ft
Ár: 19.900 Ft
Megtakarítás: 10.800 Ft (35%)
Megtakarítás 35%
THU_3203802
2-X munkanap (kérjük érdeklődjön)
+

A Thule UpTake Bike H2O hidratációs hátizsák (3203801) belseje 4 literes, mely elegendő helyet biztosít a pumpának, szerszámoknak, pár energia szeletnek és némi külső ruházatnak, egyéb felszerelésnek - egyedi kék színben.

A hidratációs hátizsák a kemény terepeket kedvelő sportolók számára a legalkalmasabb. Megfelelő társat nyújt a hosszú túrákon, edzéseken, enduro versenyeken. Viselőjének többé nem okoz gondot egy agresszív lejtő vagy egy hatalmas ugrás, hiszen a technikai hátizsák minden terepen helyt áll. Az esti túráknál a biztonságot a fényvisszaverő részek nyújtják, valamint a dedikált lámpatartók segítik.

Kiváló stabilitást nyújt a maximális illeszkedésnek köszönhetően, bármilyen rázós és masszív terepről legyen szó. Súlypontja alacsony, ezzel javítja a kerékpár irányítását, csökkenti a rázkódást és optimalizálja a súlyelosztást.

A hidratáló hátizsákban egyedi ReTrakt megoldással kialakított szívóka áll rendelkezésre. A hátizsák viselője, ezzel a rendszerrel megállás vagy lassítás nélkül hidratálhatja magát. A kialakításnak köszönhetően a szívócsövet egy mágnes húzza vissza, ezzel a csapódás elkerülhető és a kényelmes hidratálás garantált. 

A felhasználóbarát, 2,5 literes HydraPak tároló nyílása elcsúsztatható, ami megkönnyíti a tisztítást. A zárható szelepek pedig szivárgásmentesek.

A külső akasztók gondoskodnak a sisak, vagy a védők gyors tárolásáról. A vizes, sáros védőruházatot a kompressziós rekeszben, a belső tértől elválasztva lehet tárolni. A telefonnak illetve az egyéb értékeknek a külső zipzáras zseb nyújt megfelelő helyet.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
Thule UpTake Bike
Súly :
0.5 kg
EAN :
0085854242882

Szín tulajdonságok

Szín :
Kék

Méret tulajdonságok

Külső méret :
22 x 15 x 43 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
2,5 literes HydraPak tároló

Hasonló termékek Hasonló termékek