XBLITZ G250 mágneses autós telefontartó

Kényelmes felszerelés, egyszerű kezelés és biztonságos tartás. Fedezze fel a kényelmet, amit egy mágneses autós telefontató kinál!
Listaár: 7.990 Ft
Ár: 4.990 Ft
Megtakarítás: 3.000 Ft (38%)
Megtakarítás 38%
XBLITZ_G250
3-nál több db
+

XBLITZ G250 mágneses autós telefontartó

Az Xblitz G250 olyan kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a fogantyú különféle felületekre történő felszerelését. A fogantyúnak szilárd, a tartóelemnek pedig fémszerkezete van. Ezenkívül a gélbevonatú tapadókorong lehetővé teszi a tartó felszerelését még egyenetlen felületekre is, például a műszerfal polcára.

Az Xblitz G250 a legszokatlanabb helyekre telepíthető. A teleszkópos kar segítségével meghosszabbíthatja hosszát 126 mm-ről 198 mm-re, ideális olyan autókhoz is, ahol a szélvédő éles szögben áll.

Az Xblitz G250 fogantyúja az összes kereskedelemben kapható okostelefonnal kompatibilis. A telefon rögzítéséhez meg kell ragasztani a fémlemez házát, amely a készletben található. A termék dobozában két plakk található. Az egyik a telefon hátuljára van ragasztva. Segítségével a fogantyú szorosan fogja a készüléket.

Az Xblitz G250 autós telefontartó bármilyen autóhoz illeszkedik. Erős, géllel bevont tapadókorongjának segítségével a készüléket bármilyen lapos felületre fel lehet szerelni. Függetlenül attól, hogy a szélvédő sima felületéhez vagy a jármű porózus műszerfalához szeretné-e ragasztani - az Xblitz G250 tartó szilárdan és stabilan fog maradni.

Az autótartó egy egyszerű megoldással - mágnesekkel - tartja a telefont a helyén. A fogantyúfej 4 neodímium mágnessel van felszerelve, ezen kívül a készlet fémlemezeket is tartalmaz, amelyek a telefon házához ragaszthatók. Ilyen módon a telefon szilárdan a helyén marad, még durva utakon is.

A készlet két fémlemezt tartalmaz. Tehát ha a járművet nem egy ember használja, akkor nem kell attól tartaniuk, hogy külön-külön tartókat vásároljanak két különböző telefonhoz. Mivel a készüléket a házon található mágnes tartja a helyén, a telefon oldalai szabadon állnak, ezáltal a töltés könnyen kivitelezhető.

A telefon helyzete az Xblitz G250 autós tartóban könnyen adaptálható az Ön igényeihez. A tartó alumínium karja teleszkópos, így beállíthatja, hogy a kamera milyen szögben helyezkedjen el. A telefon tartó feje balra-jobbra vagy felfelé dönthető. Ezen túlmenően az Xblitz G250 autós tartóhoz csatlakoztatott telefon vízszintesen 360 fokkal elforgatható, így a telefont tetszés szerint elforgathatja. Az Xblitz G250 autós tartóval a telefon képernyője mindig látható lehet

Általános tulajdonságok

Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
G250
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete/Ezüst

Speciális tulajdonságok

Szerelhetőség :
Üvegre, Sík felületekre

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban