Aktuális promóciók:
Megnézem

XBLITZ G650 Pro autós telefontartó

Kényelmes telepítés, egyszerű kezelés és megbízható autós tartó fejlett vezeték nélküli töltéssel. Plusz szuper okos közelségi indukciós töltés!
Régi ár: 15.390 Ft
Ár: 12.000 Ft
Megtakarítás: 3.390 Ft (22%)
Megtakarítás 22%
Kedvezmény
XBLITZ_G650_PRO
3-nál több db
+

XBLITZ G650 Pro autós telefontartó

Az Xblitz G650 PRO alsó része állítható, így bármilyen okostelefonnal használható.

A legerősebb az erős. Egy speciális, géllel bevont tapadókorong segítségével ragaszkodik a sima felületekhez, mint például az autó szélvédője, és a porózusabb felületekhez, mint például a műszerfal. A készülék szilárd, műanyag karja három csatlakozási ponton állítható, így tökéletesen eltalálhatja az okostelefon megfelelő helyzetét.

Az Xblitz G650 PRO-t a legigényesebb vásárlók számára tervezték. A tartó gumi bevonatú felülettel rendelkezik, amely kellemes tapintású, és nem karcolja meg okostelefonjának házát. A termék intelligens rögzítőrendszerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a rögzítőszárnyak belső részében rugalmas párnázat található, amely a telefon alakjához igazodik. A töltés állapotát egy speciális LED jelzi.

Az Xblitz G650 PRO telefontartó beépített közelségérzékelővel rendelkezik, amely automatikusan kinyitja a tartó szárnyát, amikor egy telefont észlel. A rögzítő szárnyak automatikusan meghúzódnak a telefon körül, és a helyén tartják azt.

Az Xblitz G650 PRO rendelkezik egy extra kapcsolóval, amelynek segítségével felszerelheti közvetlenül az autó szellőzőrácsára. A kapocs ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a felszerelést bármilyen szellőzőnyílásra.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
G650 Pro
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Külső méret :
78 x 119 x 52 mm

Speciális tulajdonságok

Elektromos csatlakozás :
Szivargyújtó segítségével
Kiemelt akciók :
Szerelhetőség :
Üvegre, Műszerfalra, Szellőzőrácsra

Hasonló termékek Hasonló termékek