Aktuális promóciók:
Megnézem

XBLITZ GX1 Gyorstöltős autós telefontartó

Kényelmes telepítés, egyszerű kezelés. Biztonságos autós tartó fejlett, vezeték nélküli töltéssel. Plusz szuper intelligens érintés nélküli induktív töltéssel!

Listaár: 19.990 Ft
Ár: 15.990 Ft
Megtakarítás: 4.000 Ft (20%)
Megtakarítás 20%
XBLITZ_GX1
3-nál kevesebb db
+

XBLITZ G1 autós telefontartó

Xblitz GX1 forgatható autós tartó turbó gyors induktív töltéssel.

Kényelmes telepítés, egyszerű kezelés. Biztonságos autós tartó fejlett, vezeték nélküli töltéssel. Plusz szuper intelligens érintés nélküli induktív töltéssel!

A GX sorozatú tartók innovatív rendszere alapján automatikusan vízszintes helyzetbe forgatja a készüléket. Ez egy kiváló megoldás az okostelefonok gyakori autós navigációként használatához. Akkor is jó megoldás, ha megállás közben videókat vagy fényképeket szeretne nézni.


INDUKCIÓ EREJE

Az Xblitz GX1 tartó vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkezik, amely automatikusan bekapcsol, miután az okostelefont a töltőtartóba helyezi. Ez a funkció biztosítja, hogy vezetés közben ne kelljen aggódnia amiatt, hogy lemerül a telefon akkumulátora.

A GX1 tartó támogatja a 15 W-os induktív töltést, ami az okostelefon sokkal rövidebb töltési idejét jelenti. A nagyobb teljesítménynek köszönhetően a készülék sokkal gyorsabban tölti fel telefonját, mint a hagyományos induktív töltők. 


LUXUS DESIGN

Az első olyan luxustartó, amely a prémium autók műszerfalára illeszkedik. A GX sorozat fogantyúit szokatlan dizájn jellemzi. Mindegyiket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó belsejébe. A fogantyút borító matt anyag karcálló, és biztosítja a telefon szilárd fogását éles kanyarokban vagy egyenetlen utakon. Fényes betétek és megvilágított logó varázsolják egyedivé.

Az Xblitz GX1 az új Platinum sorozathoz tartozik, amelyet kifinomult dizájn és kiváló minőség jellemez. A terméket a funkcionalitás és a dizájn szem előtt tartásával tervezték.

Alapértelmezett beállítás szerint a GX1 automatikusan 90 fokkal elfordul vízszintes helyzetbe, de egy gombnyomással függőleges helyzetbe állítható. A készülék megjegyzi a választását, és legközelebb az utoljára mentett módban indul el.


KOMPAKT ÉS SOKOLDALÚ

A GX1 autós tartó kétféleképpen rögzíthető - rögzítőcsipesz vagy tapadókorong segítségével. A rögzítőkapcsot a szellőzőrácsra rögzítheted, a tapadókorong segítségével pedig nem csak a szélvédőre, hanem autód műszerfalára is rögzítheted a tartót.

A fogantyúba épített szárnyak széles állítási tartománnyal rendelkeznek, ennek köszönhetően a készülék szinte minden, a piacon kapható okostelefonnal kompatibilis. Az USB Type-C kábel garantálja a teljes kompatibilitást és csatlakoztathatóságot.Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
G650 Pro
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Külső méret :
78 x 119 x 52 mm

Speciális tulajdonságok

Elektromos csatlakozás :
Szivargyújtó segítségével
Kiemelt akciók :
Szerelhetőség :
Üvegre, Műszerfalra, Szellőzőrácsra

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló árban Hasonló árban