Október 23.-án munkaszüneti nap alkalmából zárva tartunk
Nyitvatartás

XBLITZ X300 Professional bluetooth kihangosító

Az Xblitz X300 Professional egy szivargyújtóba helyezhető bluetooth kihangosító és fm transmitter
Régi ár: 9.290 Ft
Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Megtakarítás 100%
XBLITZ_X300_PRO
Nincs készleten

Xblitz X300 Professional

 

Az Xblitz X300 PRO egy igazi remekmű a professzionális piacra szánt Xblitz termékek között! 

Az FM adóval rendelkező kihangosító tele Van a legújabb technológiákkal. A hihetetlenül gyors Quick Charge 3.0 verzió lehetővé teszi a 2750mAh akkumulátor kapacitásának több mint 70% -ának töltését rekord 30 perc alatt. A Bluetooth interfész 4.2-es verziója felelős a készülék és az okostelefon csatlakoztatásáért, amely garantálja az adatátvitel legmagasabb színvonalát. Érezze azt a kényelmet, melyet a két dupla USB port biztosít! Normál nyílás esetén gondolni kell arra, hogyan kell bedugni, és vigyázni, nehogy fordítva helyezze be. A dupla USB-bemenettel nincs ilyen probléma. A legfontosabb azonban, hogy az Xblitz X300 PRO kiváló mikrofont biztosít a kényelmes beszélgetéshez vezetés közben. Ha azonban épp nem beszél, az FM adó funkciónak köszönhetően hallgathatja kedvenc rádióállomását. Az egészet futurisztikus kialakítás egészíti ki. 

 

Hallgassa meg kedvenc zenéjét közvetlenül a memóriakártyáról. A készülék támogatja a legfeljebb 32 GB kapacitású kártyákat.

 

Az Xblitz X300 PRO támogatja a QuickCharge 3.0 technológiát. Ennek a megoldásnak köszönhetően - akár négyszer gyorsabban is képes feltölteni készülékét, mint a hagyományos töltési módszerrel. A Qualcomm által végzett tesztek azt mutatják, hogy csak 30 percig tart egy 2750 mAh-os akkumulátor feltöltése 0-ról 70% -ra!  Megjegyzés: A gyors töltés feltétele, hogy legyen olyan eszköz és kábel, amely támogatja ezt a technológiát.

 

Az FM Xblitz X300 PRO adóval rendelkező kihangosító rendszert minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezték. A kicsi eszközhöz tartalmaz 3 USB portot, AUX portot és egy microSD kártya helyet.

 

A többfunkciós gombot a hangerő beállításához, a hívások fogadásához és a műsorszámok váltásához használhatja.

A kijelző egyszerű formája biztosítja a könnyű olvashatóságot, ezen kívül nem vonja el a figyelmet.

A tápfeszültség széles köre lehetővé teszi, hogy mind személygépkocsikban, mind tehergépkocsikban felhasználják. Telefonhívások kezdeményezése és fogadása autóvezetés közben, anélkül, hogy a kezét a kormánykerékről levenné. Ne veszítse el a telefonbeszélgetés lehetőségét, miközben biztosítja az Ön és utasai biztonságát.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
X300 Professional
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Speciális tulajdonságok

A2DP (bluetooth audio) :
Van
Bővíthetőség :
MicroSD (32 GB-ig)
Hangvezérlés :
Van (Angol)

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban