Október 23.-án munkaszüneti nap alkalmából zárva tartunk
Nyitvatartás

XBLITZ X600 Professional bluetooth kihangosító

Az Xblitz X600 Professional egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító, akár 700 órás üzemidővel
Ár: 13.390 Ft
XBLITZ_X600_PRO
3-nál több db
+

Xblitz X600 Professional bluetooth kihangosító

 

Az Xblitz X600 Professional bluetooth vezeték nélküli készlet tökéletes megoldás minden olyan sofőr számára, aki nem rendelkezik kihangosítóval. Egyszerű telepítés és a rendszer egyszerű konfigurálása minden autóba.

Az Xblitz X600 Professional egy kompakt, vezeték nélküli hangszóró, modern stílusban kialakítva. Fekete háza kellemes tapintású gumírozott műanyagból készül. Az elülső részen funkciógombok találhatók a vezeték nélküli beszélgetésekhez - beleértve a nagy hangerőszabályzó gombokat is, amelyek kényelmesen használhatók anélkül, hogy szemünket levennénk az útról.

Az Xblitz X600 Professional telepítése minimálisra lett egyszerűsítve. A beépített széles kapcsoló lehetővé teszi a telepítést autójának szinte bármilyen helyére. A vezető kényelme és az utasok biztonsága érdekében azonban a legjobb, ha a vezető oldalán elhelyezett napellenzőre teszi fel, hogy könnyen hozzáférhető legyen.

Az Xblitz X600 Professional készülék kommunikációja Bluetooth-on keresztül történik. A telepítésre csak egyszer kerül sor. Minden alkalommal, amikor belép az autóba, a készülék automatikusan kapcsolódik a telefonjához.

Az Xblitz X600 Professional felébred, amikor észleli, hogy az ajtó kinyílt. Az automatikus indítás funkció növeli a működés kényelmét és lehetővé teszi a beépített akkumulátor gazdaságos működését.

Hangvezérlő funkcióval is rendelkezik, így a bejövő hívásokat hangutasításokkal válaszolhatja vagy elutasíthatja "IGEN" vagy "NEM" parancsok formájában. A beépített hangvezérlés növeli a közúti biztonságot.

Az Xblitz X600 Professional kihangosító tökéletesen illeszkedik bármely járműbe. Telefonhívások kezdeményezése és fogadása autóvezetés közben, anélkül, hogy a kezét a kormánykerékről levenné. Ne veszítse el a telefonbeszélgetés lehetőségét, miközben biztosítja az Ön és utasai biztonságát.

A beépített akkumulátor biztosítja, hogy vezetés közben se kelljen aggódnia a készülék lemerülése miatt. Az Xblitz X600 Professional kihangosító akár 20 órás megszakítás nélküli beszélgetési időre képes. Készenléti állapotban 35-ször hosszabb ideig tart - akár 700 óráig. A készülék teljes feltöltéséhez csak 2-3 óra csatlakoztatásra Van szükség. Nem kell aggódnia a kihangosító speciális töltője miatt sem, ha valami történik a készletben szereplővel - a készülék akkumulátorát egy tipikus mikro-USB-port segítségével táplálja, amelyhez minden bizonnyal sok megfelelő kábel található otthonában.

Ezen felül az Xblitz X600 Professional kihangosító intelligens indítási funkcióval rendelkezik. Más szavakkal: a készülék bekapcsol, amikor kinyitja az autó ajtaját, lehetővé téve ezzel az akkumulátor gazdaságos használatát, és nem kell aggódnia, hogy az eszköz be Van-e kapcsolva, amikor az autó vezet.

A Bluetooth 4.1-es verziójával az Xblitz X600 Professional kihangosító készlet használata rendkívül kényelmes. Csak annyit kell tennie, hogy csak egyszer párosítja a készüléket a telefonnal, és automatikusan csatlakoznak, ha egymás közelében Vannak. Az Xblitz X600 Professional kihangosító készlet emellett hangszóróként is használható zenehallgatáshoz telefonjáról vagy más mobil eszközről, az említett Bluetooth 4.1-es verzió használatának köszönhetően. Tehát, ha elégedetlen a rádióban lejátszott zenével, semmi sem akadályozza meg kedvenc dallamának lejátszását az autó hangszóróján keresztül.

Az Xblitz X600 Professional kihangosítója minden autóba illeszkedik a modern kialakításának köszönhetően. Csak rögzítse a vezető oldalán lévő napellenzőre a széle klip segítségével, ezáltal könnyedén és kényelmesen használhatja a kihangosítót.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
X600 Professional
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Speciális tulajdonságok

A2DP (bluetooth audio) :
Van
Hangvezérlés :
Van (Angol)

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban