Aktuális promóciók:
Megnézem

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Thule, König, hóláncok és AutoSock textil hólánc

Thule, König személyautó, terepjáró és teherautó hólánc, AutoSock textil személyautó hólánc. Hagyományos rombusz mintás, önfeszítős, jégtörős, vékonyított láncú, a világon leggyorsabban szerelhető és még textil hólánc is megtalálható a kínálatunkban minden létező kerékmérethez.

A hóláncok nem csak mankót nyújtanak a zord téli időjárásban, hanem az európai síparadicsomok elkerülhetetlen kellékei, ugyanis számtalan országban már kötelezővé tették. Hogy milyen mértékben vagy mennyire szigorúan tartják számon a hóláncok meglétét és használatát Európában, arról itt olvashat bőven:

  • Finnországban és Észtországban (december 1. és február 28. között), Litvániában (november 1. és április 1. között), Németországban, Franciaországban, Svájcban, Ausztriában (november 1. és április 15. között), Horvátországban, Szlovéniában, Olaszországban, Ukrajnában és Macedóniában törvényi előírás a hólánc megléte.
  • Svédországban és Norvégiában az állampolgároknak kötelező a hólánc megléte, míg a turistákat nem kötelezi erre törvény.
  • A többi európai országban nincs törvényi kötelezettség hólánc birtoklására.

Boltjainkban és webshopunkban kapható hóláncok közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szerelhetőségű és méretű hóláncot gépjárműtípustól függetlenül.