Aktuális promóciók:
Megnézem

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Thule táskák és hátizsákok széles választékban

Kíváló minőségű Thule táskák a legtöbb felhasználási területre. Utazótáska, autós táska, bőrönd, hátizsák, mobileszközökhöz és fényképezőgépekhez is megtalálható egy-egy táska a kínálatunkban - különböző kivitelben.

A Thule kínálatában található táskák a legjobb minőséget képviselik.

Hátizsákok, bőröndök

A Thule Crossover és a Thule Enroute hátizsákok rengeteg extra zsebet kaptak. Az úgynevezett SafeZone zseb például kifejezetten a napszemüvegeknek, szemüvegeknek és mobiltelefonoknak készült. Minden hátizsák rendelkezik notebook és tablet zsebbel is, hogy a ma már nélkülözhettelen digitális eszközeinket is biztonságban magunkkal vihessük.

A Thule hátizsákok pántjai és kialakításai tökéletesen ergonómikusak. Minden Thule hátizsák szinte észrevehetetlen viselet közben - köszönhetően a párnázott és kiegyenlített súlyelosztásnak.

Utazótáskák

Itt megtalálható sok ötletes utazótáska és autós táska megoldás is. A Thule Transport és Thule Load And Go táskák szintén kíváló minőségű termékek. A Thule Transport kínálatában sporttáska és utazótáska termékek érhetők el, a Thule Load And Go inkább autós csomagrendező táskákat kínál.

Fényképezőgép táskák

A Thule Perspektív kameratáskák mindenféle fényképezőgép, objektív és videokamera hordozására alkalmasak. Szintén a legmagasabb minőségű, ergonómikus és praktikus kialakítású kézitáskákról és hátizsákokról van szó.