Aktuális promóciók:
Megnézem

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

BBB és Thule kerékpár-felszerelés - csúcskategória és megbízhatóság

Nem csak az autósok utazásait szeretnénk kellemesebbé, kényelmesebbé tenni, hanem a bicikliseknek is kedvezünk a BBB és a Thule biciklis felszereléseivel, kerékpáros kiegészítőivel. Webshopunkban csakis minőségi, garanciális termékeket találsz.

Ha kerékpározásról van szó, akkor mi a Herbály Autónál nem lacafacázunk. Ha már nem csak az autósok utazását szeretnénk jobbá és kényelmesebbé tenni, akkor tartanunk kell magunkat a minőséghez. Ezért a Thule és BBB kerékpár felszerelései közül választottuk ki a legjobb darabokat.

A Thule kerékpáros kiegészítői 2014-ben mutatkoznak be boltunk kínálatában. A svéd, olykor fagyos időjárásra felkészített Thule tetőboxok és csomagtartók minősége pókerarccal köszön vissza a Thule kerékpáros felszereléseinél is. Emellett átgondolt és kedvező megoldásokat kínál a biciklizéshez is.

A holland BBB nevét nem kell bemutatnunk. Hogy miért maradunk továbbra is ennél a márkánál? Azt mondják el maguk a BBB-s kollégák:

"Mi, a BBB Cycling-nél a legjobb termékeket szeretnénk megalkotni. Szinte jobban élvezzük az új termékig elvezető utat, az alkotást, mint magát a végeredményt. Ez azonban nem egy egyirányú utca. A velünk együtt dolgozó és a környezetünkben lévő embereket arra sarkalljuk, hogy osszák meg velünk ötleteiket, teszteljék termékeinket és várjuk tőlük az érdekfeszítő visszajelzéseket is. Együttműködünk műszaki egyetemistákkal, profi kerékpár versenyzőkkel és kerékpár kereskedőkkel szerte a világon. És - nem utolsó sorban - Rád is kíváncsiak vagyunk. Arra a kerékpárosra, aki napi rendszerességgel használja a termékeinket.

2014-ben fog megmutatkozni igazán, hogy számos területen már igazi specialistának számítunk. Nagyszerű teszteredményeket értünk el a kerékpáros szaksajtóban, rengeteg visszajelzést kapunk a közösségi média területeiről, 196 oldalas termék katalógusunk pedig bizonyítja, hogy fejlődünk és erre köteleztük el magunkat a jövőt illetően is. A legfényesebb csillagaink közül szeretnénk kihangsúlyozni néhányat, ezért létrehoztuk az úgynevezett ‚kiváló termék’ kategóriát ebben a termék katalógusban. Az olyan remek termékeket szeretnénk kihangsúlyozni, mint az Adapt sportszemüvegünk, a Scope lámpánk vagy a titán RoadKing pedálunk, melyek mind-mind azt próbálják bemutatni, mi mindennel várja a BBB a vásárlóit az üzletekben. Gyerünk, élvezd Te is jobban a bringázást! És ez mind az, amiért nyugodtan kijelenthetjük, hogy a BBB Minden a kerékpározásról!"

BBB Cycling