Aktuális promóciók:
Megnézem

Bury CC 9056 Plus bluetooth kihangosító

A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító érintőkijelzős, tölti telefonját és a telefonról történő zenelejátszást is támogatja.

Ár: 67.920 Ft
BUR_1-57-1780-0
7 db termék
+

Bury bluetooth kihangosítók minőségi választéka a HerbályAutó kínálatában

Ez a Bury kihangosító saját érintőképernyővel rendelkezik, mely a menüben való navigáláshoz, hívások kezeléséhez és a hangerő állításához elengedhetetlen kellék.
A Bury CC 9056 Plus telefon kihangosító felismeri a mobilkészülék tárolt hangcímkéit, így azok a kihangosítón egy gombnyomással elérhetőek.

A Bury telefon kihangosító autóba tölti is készülékét, így korlátlanul és biztonságosan telefonálhat a kocsiban.

A Bury CC9056 Plus bluetooth kihangosító korlátlan zenei élvezetet nyújt, hiszen az autó hanszóróin keresztül hallgathatja kedvenc számait, melyet a telefonján tárol. Hogy hogyan csatlakoztatja a mobilját ehhez a Bury telefon kihangosítóhoz, az Öntől függ csak, ugyanis ezt jack kábelen vagy bluetooth kapcsolaton keresztül is megteheti.

Ez a Bury kihangosító nem fog Önben kétségeket hagyni: használata egyszerű, kényelmes, biztonságos és minőségi kiegészítője lesz autójának.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
CC9056 Plus
Súly :
0.5 kg

Speciális tulajdonságok

A2DP (bluetooth audio) :
rendelkezik A2DP kapcsolattal
Adatszinkronizáció :
Nem támogatja
Hangvezérlés :
Telefon
Kijelző :
Van kijelző
Multipont :
2 telefon

Kapcsolódó termékek

9.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
6.500 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
6.500 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.

Hasonló termékek Hasonló termékek