Aktuális promóciók:
Megnézem

CarPassion Classic XL 10022 autóponyva

CarPassion Classic XL magas minőségű, tűző szálas polipropilénből készült autós takaró fólia. Tökéletes védelmet nyújt szennyeződések ellen, mint a kosz, a por, a madarak, a levelek, és számtalan időjárási viszontagságtól is.
Ár: 13.890 Ft
CP_10022
1 db termék
+

CarPassion Classic XL

CarPassion Classic magas minőségű, tűző szálas polipropilénből készült autós takaró fólia. Tökéletes védelmet nyújt szennyeződések ellen, mint a kosz, a por, a madarak, a levelek, és számtalan időjárási viszontagságtól is.

A legfelső UV réteg teljes védelmet nyújt a napsugarak ellen, nem fog fakulni a festés, és nem rontja a minőségét. A köztes polietilén réteg, teljesen vízhatlan, így nem fogja a nedvességet és az esőt magába szívni, ezáltal nem tud megfagyni. A harmadik réteg, nagyon puha és minőségi anyagból készült, ami a rögzítést is erősíti.

Alul speciális varrással van ellátva. Szalag van erősítve pereméhez, stabilan biztosítva, hogy a helyén maradjon. Puha belső réteg, biztosítja, hogy még erős szélben is a járművön maradjon. Könnyű felhelyezés, és összehajtva a lehető legkisebb helyet foglalja el.

Általános tulajdonságok

Garancia (gyártói) :
1 év
Márka :
Model :
Classic
EAN :
5902596581282

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Külső méret :
XL

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Polipropilén
Könnyű fel-, és leszerelés :
Könnyű fel-, és leszerelés
Összehajthatóság :
Összehajtható

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is