Aktuális promóciók:
Megnézem

Espiro

Espiro

A Lengyel Espiro már 25 éves tapsztalattal gyárt baba termékeket.

A munkatársaink 25 éven át fáradalmasan és szeretettel csináltak babakocsikat és egyéb baba termékeket  A Baby Design Group, egy olyan csapat, ami kifejezetten ezekre a termékekre szakosodott és nekik köszönhető, hogy az Espiro termékek ilyen jók lettek. A kezdetekkor még a cég szlogenje a "Designed to move" volt és az volt az eslő kérdés ami eszükbe jutott, hogy milyen termékeket is készítsünk. Az espiro termékek segítik a gyermeknek a világ felfedezését és a szülőknek is megkönnyebbíti az életét újszülött gyermekükkel. A boldog szülő a boldog gyermeket is jelenti, ezert a mi termékeink mind a két félnek próbálnak örömet szerezni. A termékeink minőséget, biztonságot és kíválló dizájnt tükröz. Minden eggyes termék az Európai szabványoknak megfelelően van elkészítve. Lengyelország szülők ezreit támogatja Európába termékeikkel.

259.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
6.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
7.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.