Thule Edge 7205 csomagtartó talp

Univerzális csomagtartó talprendszer normál és tetőkorlát nélkül rendelkező autókhoz.
Listaár: 65.300 Ft
Ár: 57.400 Ft
Megtakarítás: 7.900 Ft (12%)
Megtakarítás 12%
THU_720500
3-nál több db
+

Thule Rapid rendszerű WingBar Edge talpak

Amikor autótetőn használható szállítási módot választ, mindig kezdje a tetőcsomagtartóval. A világon a Thule vezető gyártó a személyautókra szerelhető csomagtartók tekintetében, nem létezik jobb megoldás. Ha már felszerelte autójára az alap csomagtartót, az már egyszerűen kiegészíthető a kívánt szállítási mód tartozékával és elegánsan, biztonságosan szállíthatja csomagjait.

A Thule 7205 talp-készlet tetősín, fix rögzítési pont és tetőkorlát nélküli (normál tetővel rendelkező) autókhoz való Thule tetőcsomagtartó-talp garnitúra. A Thule 7205 Rapid rendszerű tetőcsomagtartó talpszett önmagában nem, csak az autóspecifikus szerelő készletek (KIT) és a megfelelő hosszúságú Thule rudak segítségével illeszkedik az adott autótípusokhoz. A csomagtartó rendszer a Thule zár-készlet segítségével (a csomag része) az autóhoz zárható. Felszerelése csupán néhány percig tart. Nincs szükség pótszerszámokra, minden szerelő eszköz a csomagtartóba integrált.A Thule 7205 rapid rendszerű csomagtartó talp-készlethez szükséges további elemek:

A csomag nem tartalmazza a keresztrudakat és az autótípus-specifikus szerelő készletet (KIT). Ezeket a tartozékotkat az adott autó típushoz weboldalunk csomagtartó keresőjének segítségével listázhatja!Thule keresztrudak:

  • A Thule 7205 talpkészlet szerelhető a Thule kínálatában megtalálható WingBar Edge nevezetű rúddal. Minden változat több hosszúságban kapható, a konkrét autótípus határozza meg a szükséges hosszúságot.

    Autója típusához megfelelő hosszúságú rúd kiválasztásához kérjük, használja a keresőt!


Thule autóspecifikus csomagtartó szerelő készlet (KIT):

  • Fontos eleme a normál tetős Thule 7205 tetőcsomagtartó talpaknak az autóspecifikus szerelőkészlet (KIT). A Thule 7205 szerelő készletek a folyamatos fejlesztések révén mindig minden új gépkocsihoz elérhetőek.

    Autója típusához megfelelő KIT kiválasztásához használja a keresőt!

Általános tulajdonságok

Garancia :
5 év
Kiegészítő kategóriák :
Márka :
Model :
Edge

Méret tulajdonságok

Lábmagasság :
7,2 cm

Speciális tulajdonságok

Teherbírás :
75 kg
Zárhatóság :
Zárható

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Hasonló árban Hasonló árban