Aktuális promóciók:
Megnézem

Thule UpRide 599 kerékpártartó tetőre

A Thule UpRide 599 egy univerzálisan használható kerékpártartó, mely nem érintkezik a kerékpárvázzal és gyors, biztonságos rögzítést tesz lehetővé maximális vázvédelem mellett.

Listaár: 98.900 Ft
Ár: 92.900 Ft
Megtakarítás: 6.000 Ft (6%)
THU_599001
1 db termék
+

A Thule UpRide 599 kerékpártartó

A Thule új kerékpártartója az UpRide megfelel még azon kerékpárosok igényeinek is, akik kényesen ügyelnek arra, hogy kerékpárjuk szállítás közben extra védelmet élvezzen, és emellett a gyors és könnyed felszerelést is fontosnak tartják. Az új, tetőre szerelhető tartó védi a kerékpárvázat és szinte bármilyen geometriával rendelkező kerékpár felszerelést lehetővé teszi anélkül, hogy az első kereket el kellene távolítani a vázból.

A Thule UpRide úgy lett megtervezve, hogy biztonságosan megragadja a kerékpár első kerekét, míg a hátsó kereket a már jól ismert racsnis heveder rögzíti a keréktálcán. A kerékpártartónak nincs olyan egysége, ami érintkezne a vázzal, így karbon vagy más kényes anyagból készült váz esetén ideális választás. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően gyakorlatilag minden stílusú, vázméretű, kerékpár felszerelhető rá, függetlenül a fékrendszer vagy a teleszkóp/rugóstag típusától.

Felszerelhető kerékméretek: min. 20”-max. 29” a felszerelni kívánt kerékpár maximális tengelytávja: max. 1280 mm lehet. Az alap szettre felszerelhető maximális gumiszélesség: 3” (egy külön megvásárolható adapter segítségével akár 5” is lehet). Maximum, 20 kg-ig terhelhető.


A Thule UpRide 599 főbb jellemzői:

  • Nincs közvetlen érintkezés a vázzal, egy speciális kampó az első kereket ragadja meg és rögzíti.
  • Alkalmas karbon kerékpárok szállítására.
  • Jól átgondolt tervezés révén speciális vázgeometria esetén is használható. A szerelést nem akadályozza a hátsó rugóstag vagy a kulacstartó.
  • Egyszerű csatlakozóelemek miatt egyszerűen átalakítható a tartó jobb vagy bal oldali használathoz.
  • A racsnis hátsó heveder biztonságosan tartja a hátsókereket a dedikált tálcában.
  • Felszerelhető kerékméretek: min. 20”- max. 29”, maximális gumiszélesség 3” (egy külön megvásárolható FatBike adapter segítségével akár 5”-os gumimérettel rendelkező kerékpár is felszerelhető)
  • Maximális terhelhetőség: 20 kg.
  • A kerékpártartó a csomagtartóra zárható, és a bringa - egy beépített sodronyzár segítségével - rázárható az UpRide tartóra.

Általános tulajdonságok

Garancia (gyártói) :
5 év
Márka :
Model :
599001
Súly :
5.00 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
fekete/alumínium

Méret tulajdonságok

Kerékpár vázátmérő :
összes
Szállítási kapacitás :
1 kerékpár

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Alumínium
Kerékpár rögzítés :
Kerekeknél
Összehajthatóság :
Csak a tartókar lehajtható
Szerelhetőség :
SlideBar rúdra, Alumínium rúdra, Acél rúdra adapterrel
Teherbírás :
20 kg
Zárhatóság :
Kerékpár és tartó is zárható

Thule_Upride_599_v06.pdf Letöltés (., 4,539 Kb)

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is