Aktuális promóciók:
Megnézem

CarPassion Half Kombi 10017 autóponyva

A CarPassion Half Kombi 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Hatékony védelem az autó belső részének felmelegedése ellen.
Listaár: 10.560 Ft
Ár: 8.790 Ft
Megtakarítás: 1.770 Ft (17%)
Megtakarítás 17%
CP_10017
3-nál kevesebb db
+
  • Az összes opció megtekintése

CarPassion Half Kombi

A CarPassion Half kombi 3 rétegű autós takaró fólia, amely multi-season kialakításának köszönhetően, megvédi autónkat, télen, nyáron, esőben, hóban és akár fagyban is. Hatékony védelem az autó belső részének felmelegedése ellen.

A legfelső UV réteg teljes védelmet nyújt a napsugarak ellen, nem fog fakulni a festés, és nem rontja a minőségét. A köztes polietilén réteg, teljesen vízhatlan, így nem fogja a nedvességet és az esőt magába szívni, ezáltal nem tud megfagyni. A harmadik réteg, nagyon puha és minőségi anyagból készült, ami a rögzítést is erősíti.

Alul speciális varrással van ellátva. Gumi szalagokkal és műanyag kampók segítségével történik a lerögzítés a felnikhez vagy abroncsokhoz. Puha belső réteg biztosítja, hogy még erős szélben is a járművön maradjon. Könnyű felhelyezés, és összehajtva a lehető legkisebb helyet foglalja el.

Általános tulajdonságok

Garancia (gyártói) :
1 év
Márka :
Model :
Half

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Hossz :
345 cm
Külső méret :
M
Magasság :
68 cm
Szélesség :
116 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Polipropilén
Kiemelt akciók :
Könnyű fel-, és leszerelés :
Könnyű fel-, és leszerelés
Összehajthatóság :
Összehajtható
Kedves Bodó László!

A ponyvának a méreteit helyesen adtuk meg. Azok a terméktulajdonságok tábláztban megtekinthetők.
A ponyvának van hossza, szélessége és magassága is, fontos lenne mind a három méretet ismertetni. A leirt szélességet kevésnek találom egy kombi autó esetében, helyesen írták?
Értékelje Ön is

Hasonló árban Hasonló árban