Aktuális promóciók:
Megnézem

Bury PowerBase tartó bázis tápkábellel

A PowerMount rendszer alapegysége. Esztétikus, elegáns, masszív tartó bázis.
Listaár: 10.000 Ft
Ár: 9.500 Ft
Megtakarítás: 500 Ft (5%)
BUR_01.1886.000
4 db termék
+

Bury PowerBase tartó bázis tápkábellel

A PowerMount rendszer a Bury legújabb modellje. A német mérnökök nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a rendszer minden szempontból tökéletesen működjön. Rendkívül egyszerű használni, szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani, vagy akár tölteni is. Mindemellett a formatervezésnél arra is odafigyeltek, hogy esztétikailag minden autó méltó tartozéka legyen.

A PowerBase bázis elengedhetetlen tartozéka a PowerMount rendszernek, hiszen ez az alapja, ez a bázis tartja masszívan az egész rendszert a telefonnal együtt.

Rengeteg pozícionálási lehetőség van az autóban, függetlenül a műszerfal formájától és anyagától. Akár függőlegesen, vagy fejjel lefelé is rögzíthetjük a PowerBase-t a készletben található cserélhető ragasztólap, vagy önmetszős csavarok segítségével.

Formája egyszerű, de mégis esztétikus és elegáns. Anyaga finom tapintású műanyag, fém díszítő elemekkel.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
PowerMount
Súly :
1.00 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Külső méret :
61 x 76 x 15 mm

Speciális tulajdonságok

Kompatibilitás :
Bury PowerMount rendszerrel
Működési feszültség :
10 V - 16 V

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Kapcsolódó termékek

Megtakarítás 31%
15.000 Ft Ár: 10.300 Ft
30.500 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
50.100 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
23.000 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
38.200 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
10.300 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
25.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.

Hasonló árban Hasonló árban