Aktuális promóciók:
Megnézem
Megtakarítás 31%

Bury PowerFlex tartókar

A PowerMount rendszer tartókarja. Szinte bármilyen irányban és szögben képes pozícionálni a telefont, hogy szemből jól látható legyen.
Listaár: 15.000 Ft
Ár: 10.300 Ft
Megtakarítás: 4.700 Ft (31%)
BUR_01.1887.000
4 db termék
+

Bury PowerFlex tartókar

A PowerMount rendszer a Bury legújabb modellje. A német mérnökök nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a rendszer minden szempontból tökéletesen működjön. Rendkívül egyszerű használni, szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani, vagy akár tölteni is. Mindemellett a formatervezésnél arra is odafigyeltek, hogy esztétikailag minden autó méltó tartozéka legyen.

A PowerFlex elengedhetetlen tartozéka a PowerMount rendszernek, hiszen ez köti össze a a PowerBase bázist a passzív PowerCralde, vagy a telefon töltésére is alkalmas PowerCharge fejegységekkel és továbbítja a feszültséget a telefon töltéséhez.

Könnyedén csatlakoztatható a bázishoz, valamint a fejegységet is gyorsan és egyszerűen lehet rögzíteni mágneses forgózár segítségével.

A négy tengelyrendszerének köszönhetően bárhol legyen a bázis, a PowerFlex rugalmasan beállítható és pozícionálható úgy, hogy a fejegységben tartott telefon jól látható legyen.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
PowerMount
Súly :
1.00 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Méret tulajdonságok

Külső méret :
45 x 153 x 45 mm

Speciális tulajdonságok

Forgásszög :
+/-100°
Függőleges hajlásszög :
Két ponton +/-100°
Kompatibilitás :
Bury PowerMount rendszerrel
Működési feszültség :
10 V - 16 V
Vízszintes hajlásszög :
35°

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Kapcsolódó termékek

Megtakarítás 5%
10.000 Ft Ár: 9.500 Ft
30.500 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
23.000 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
38.200 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
10.300 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
25.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.

Hasonló árban Hasonló árban