Aktuális promóciók:
Megnézem
Megtakarítás 100%

Bury PowerKit passzív telefontartó szett

A PowerKit passzív szett szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani. Egyszerű, elegáns és masszív telefontartó.
Régi ár: 25.900 Ft
Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
BUR_01.1888.000C.01
Nincs készleten

Bury PowerKit passzív szett

A PowerMount rendszer a Bury legújabb modellje. A német mérnökök nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a rendszer minden szempontból tökéletesen működjön. Rendkívül egyszerű használni, szinte bármilyen és bármekkora telefont képes tartani, vagy akár tölteni is. Mindemellett a formatervezésnél arra is odafigyeltek, hogy esztétikailag minden autó méltó tartozéka legyen.

A Bury PowerKit passzív szett egy univerzális telefontartó. Tökéletes választás azoknak, akik tölteni nem, csak tartani szeretnék a telefonjukat az autóban. Ez a szett ugyan csak a telefon tartására alkamas, mégis a kompatibilitás miatt a PowerBase bázisban és a PowerFlex tartókarban egyaránt ki van építve az elektronika, hogy később igény szerint, egyszerűen a fejegység cseréjével megoldható legyen a telefon töltése.

A szett három tartozékból tevődik össze:

 1. Bury PowerCradle passzív konzol
  - A PowerCradle passzív fejegység univerzálisan, minimum 6 cm, maximum 9 cm széles telefont képes tartani.
  - Az optimalizált, hárompontos rögzítő rendszerrel masszívan és biztosan tartja a telefont, nem kell attól félnünk, hogy utazás, rázkódás közben a telefon kiesik a helyéről.
  - Könnyedén csatlakoztatható a Bury PowerFlex tartókarhoz mágneses forgózárral. Adapter segítségével ugyanilyen módon a Bury S8-as és S9-es rendszerével is tökéletesen működik.

 2. Bury PowerBase tartó bázis tápkábellel
  - A PowerBase a PowerMount rendszer alapja, hiszen ez a bázis tartja masszívan az egész rendszert a telefonnal együtt.
  - Rengeteg pozícionálási lehetőség van az autóban, függetlenül a műszerfal formájától és anyagától. Akár függőlegesen, vagy fejjel lefelé is rögzíthetjük a PowerBase-t a készletben található cserélhető ragasztólap, vagy önmetszős csavarok segítségével.

 3. Bury PowerFlex tartókar
  - A PowerFlex tartókar köti össze a PowerBase bázist a passzív PowerCralde, vagy a telefon töltésére is alkalmas PowerCharge fejegységekkel és továbbítja a feszültséget a telefon töltéséhez.
  - Könnyedén csatlakoztatható a bázishoz, valamint a fejegységet is gyorsan és egyszerűen lehet rögzíteni mágneses forgózár segítségével.
  - A négy tengelyrendszerének köszönhetően bárhol legyen a bázis, a PowerFlex rugalmasan beállítható és pozícionálható úgy, hogy a fejegységben tartott telefon jól látható legyen.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
PowerMount
Súly :
1.00 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Speciális tulajdonságok

Forgásszög :
+/-100°
Függőleges hajlásszög :
Két ponton +/-100°
Kompatibilitás :
Bury PowerMount rendszerrel
Működési feszültség :
10 V - 16 V
Telefon töltése :
Passzív (nem tölt)
Vízszintes állíthatóság :
60-90 mm
Vízszintes hajlásszög :
35°

Kapcsolódó termékek

Bury S8/S9 PowerMount adapter Megtakarítás 38%
8.700 Ft Ár: 5.390 Ft
Megtakarítás 5%
10.000 Ft Ár: 9.500 Ft
Megtakarítás 31%
15.000 Ft Ár: 10.300 Ft
10.300 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.

Hasonló termékek Hasonló termékek