Aktuális promóciók:
Megnézem

Atera

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Atera

Az Atera termékek a német precizitás és átgondolt tervezés jegyében készülnek

Termékeik folyamatos fejlesztésével, valamint meghatározott anyagok és gyártási módok használatával kiemelkedő példát mutatunk be a valódi innovációkhoz. Az ISO / TS 16949 szerinti átfogó minőségirányítás és szigorú vizsgálati módszerek az iparági és az autóipari követelményeknek megfelelően segítenek megtartani magas minőségi előírásainkat.

Az Atera kerékpárszállítókkal a minőség és modern megjelenés garantált, rendelkeznek minden olyan funkcióval, ami egy kerékpárszállítótól elvárható. Ilyen például a lopásvédelem, gyors felszerelés, City Crash és TÜV tanúsítványok - a kényelmi funkciókat nem is említve. Ha Ön a német precizitásban hisz, akkor mindenképp az Atera kerékpárszállítóit ajánljuk.

31.900 Ft Ár: 25.800 Ft
+
287.980 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
152.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
240.700 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
165.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
20.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Atera 089033 kajakszállító
ATE_89033
45.000 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
32.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
27.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
32.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
32.990 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.