XBLITZ

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

XBLITZ

Az Xblitz egy lengyel márka, amely kiváló minőségű elektronikus eszközök széles választékát kínálja

Kínálatában például menetrögzítő kamera, kihangosító készletek, babamonitor és még sok más praktikus elektronikus eszköz található. 

Az Xblitz P500 Professional autókameránk, az Xblitz P500 Professional, 2017-ben elnyerte a QI Quality International emblémát, és cégünk általános tevékenysége az Év Lengyel vállalata 2018 címet kapta. Az Xblitz sSzorosan figyelemmel kíséri a rendelkezésre álló technológia fejlődését, hogy ügyfeleinek folyamatosan a legújabb megoldásokat tudja biztosítani.

Az Xblitz annak ellenére, hogy lengyel, krakkói márkanévvel rendelkezik, termékeit szerte a világon értékesíti, ideértve például a Cseh Köztársaságot, Németországot, Nagy-Britanniát, Dubait és az Egyesült Államokat. Tehát biztos lehet benne, hogy az Xblitz által kínált eszközök világszínvonalúak - ha nem voltak, hogyan versenyezhetnek ezekben az országokban más márkákkal?

 

XBLITZ X1000 bluetooth kihangosító Megtakarítás 3%
Az Xblitz X1000 hordozható bluetooth kihangosító a legfejlettebb technológiákat használja a tökéletes hangminőségért.
17.490 Ft Ár: 16.990 Ft
Kényelmes telepítés, egyszerű kezelés és megbízható autós tartó fejlett vezeték nélküli töltéssel. Plusz szuper okos közelségi...
15.390 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Vigye magával az Xblitz Baby Monitort vakációra, vagy kirándulásra és békésen tud aludni,anélkül, hogy aggódna gyermekei miatt....
Ár: 28.890 Ft
Kényelmes felszerelés, egyszerű kezelés és biztonságos tartás. Fedezze fel a kényelmet, amit egy mágneses autós telefontató kinál!...
4.590 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Az Xblitz Pure Beast vezeték nélküli fejhallgató kiváló hangminőséget és kábel nélküli, kényelmes használatot biztosít. A...
Ár: 12.290 Ft
Az Xblitz X600 Professional egy kompakt, ám mindent tudó bluetooth kihangosító, akár 700 órás üzemidővel
13.390 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Az Xblitz X200 egy kis méretű, könnyen kezelhető bluetooth kihangosító
7.190 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Kompact méretű, de nagy tudású HD-s autós kamera.
21.590 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Az Xblitz Action 4K sportkamera nélkülözhetetlen társa kajakozás, ejtőernyőzés, vagy akár síelés közben. Vízhatlan házának...
Ár: 26.790 Ft
Az Xblitz Kinder Lite teljes betekintést enged a gyermekszobába, lehetővé teszi a valós időben történő megtekintést.
30.890 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Az Xblitz Watch Me okosóra segítségével bármikor ellenőrizheti hol tartózkodik gyermeke. A speciális telefonos alkalmazás lehetővé...
17.490 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.
Az Xblitz Kinder bébiőr segítségével állandóan szemmel tarthatja gyermekét, mikor saját szobájában alszik.
39.090 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.