Aktuális promóciók:
Megnézem

Terméklista szűrés Terméklista szűrés

Táskák és tokok laptopokhoz, tabletekhez és mobiltekefonokhoz

Stílusos megjelenés, biztonságos hordozás, kellemes anyaghasználat - a Thule minőség a hordozható elektronikai eszközök esetében is garantált. Laptopját, táblagépét és mobiltelefonját a Thule táskáival és a tokjaival elegánsan tudhatja biztonságban, bármerre is járjon.

Ha digitális eszközeinek keres megbízható tokot, akkor a Thule GAUNTLET, Thule CROSSOVER  és Thule ATMOS család biztosan megfelelő kondíciókat fog Önnek kínálni. Akár laptoptáskáról, tablet- vagy mobiltelefon tokról is legyen szó, a megbízható Thule minőség mindig Önnel lesz.

A Thule GAUNTLET notebook táskák több kivitelben is kaphatók, alapvetően Macbookokra méretezték, ettől függetlenül belefér bármelyik laptop márkától függetlenül is. Az alapméretek: 11", 13" és 15". Mérettől függően 3 szín közül választhat, melyek a fekete, szürke és világos kék.

Ha már a Thule gondolt a laptopokra, akkor a táblagépekhez méretezett tokok sem maradhatnak ki a kínálatból. A Thule GAUNTLET tablet tokok két méretben és színben érhetők el: a kisebbik az iPad Mini, a nagyobbik az iPad Air kerületéhez igazodik, színekben pedig a fekete és kék közül választhatja ki az Önnek inkább megfelelőt.

Ha szeretné telefonját is biztos körülmények között tudni, akkor a Thule Gauntlet ezekhez az eszközökhöz is kínál Önnek tökéletes tokokat, melyek öt modellhez készülnek: Samsung Galaxy S3-hoz és S4-hez, valamint iPhone 4-hez és 5-höz és 5C-hez.

A Thule GAUNTLET mobiltelefon tok család színkínálata modellenként eltér, a pontos lista a következő:
iPhone 4 / 4S: fekete, kék és fehér
iPhone 5 / 5S: fekete, szürke, kék, fehér és pink
iPhone 5C: fekete, kék, fehér és alumínium
Samsung Galaxy S3: fekete, kék és fehér
Samsung Galaxy S4: fekete, kék és fehér

A Thule ATMOS X3 szintén egy prémium mobiltelefon tok termékcsalád, melynek színkínálata készülékektől függetlenül megegyezik: fekete, kék és fekete, valamint ezüst és fekete kivitelben kaphatók iPhone 5/5S és 5c, illetve Samsung S4 és S5 telefonokhoz.

A Thule CROSSOVER család neve már ismerős lehet, hiszen számtalan táskát kínál a városi és sportos élet kedvelőinek minden igényt kiszolgálva. A Crossover termékeket azonban nem lehet kategorizálni egyszerűen, hiszen széles körben kínálnak igényes szállítási megoldásokat a funkcionalitás és kényelem figyelembe vételével. A biztonságos tárolás és hordozás nem pusztán a különböző táskák, hanem tokok terén sem marad el, ezért nem meglepő, hogy megtalálható e-book olvasóhoz méretezett Thule Crossover tok is.