Thule Landmark 3203723 férfi hátizsák 40L, sötétzöld

Fedezd fel a világot ezzel a sötétzöld 40 literes Thule Landmark férfi hátizsákkal, mely kényelmes és jól pakolható, illetve megfelel a legtöbb légitársaság kézipoggyász követelményeinek.

Listaár: 59.900 Ft
Ár: 57.600 Ft
Megtakarítás: 2.300 Ft (4%)
Megtakarítás 4%
THU_3203723
2-X munkanap (kérjük érdeklődjön)
+

A Thule Landmark (3203723) egy sötét zöld színű, 40 literes férfi hátizsák, melyet könnyedén magaddal vihetsz akár egy repülőútra is, hiszen a legtöbb légitársaság kézipoggyász méretkövetelményeinek megfelel.

A SafeZone rekeszben könnyen és kényelmesen rendszerezheted az apróbb értéktárgyaidat. Kifejezetten az urak számára lett kifejlesztve, hiszen minden zseb könnyen hozzáférhető, ütésvédett, zipzárral ellátott és extra biztonságos. Bátran utazhatsz vele tömegben, vagy akár egy zsúfolt vonaton; biztos lehetsz abban, hogy pénzed és útleveled az utazás végén is a táskában marad.

A SafeZone alatt található a lopásbiztos CashStash rekesz, melyben kisebb értéktárgyakat helyezhetsz el. Az innovatív LoopLocks technológia segítségével a zipzárokat a táskához rögzíheted, mely minden tolvajon kifog. A két zipzárkocsi is zárható (TSA zárakat nem tartalmazza a termék).

A táskában a 15"-ös méretű laptopodat és a 12.9"-es tabletedet is magaddal viheted, melyeket a külön kialakított oldalsó zipzározható rekeszben tudsz elhelyezni. A ruháidat egy szintén zipzárral ellátott hálós zsebbe tudod kényelmesen bepakolni. A táska oldalán elhelyezett rekesz a kulacs tárolására szolgál.

A hátizsák külső akasztási pontjaira karabiner, vagy más egyéb eszköz is könnyen akasztható. Vállpántja valamint a derékheveder kényelmes és párnázott, kopás- és tépésálló. További utazásbiztonsági sajátossága még a mellkas csattjára rögzített vészhelyzeti síp.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
Thule Landmark
Súly :
1.00 kg
EAN :
0085854242134

Szín tulajdonságok

Szín :
Sötétzöld

Méret tulajdonságok

Külső méret :
25 x 33 x 55 cm
Űrtartalom :
40 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
420D Dobby Poly, 600D Polyester
Kiemelt akciók :

Hasonló termékek Hasonló termékek