Thule Rail Bike H2O 3203798 kerékpáros technikai hátizsák 12L, homok sárga

A homok sárga színű Thule Rail Bike 12 literes kerékpáros technikai hátizsák tökéletes társat nyújt a hosszú túrákat és kemény terepeket kedvelők számára.

Listaár: 52.900 Ft
Ár: 50.800 Ft
Megtakarítás: 2.100 Ft (4%)
Megtakarítás 4%
THU_3203798
2-X munkanap (kérjük érdeklődjön)
+

A homok sárga színű, 12 literes Thule Rail Bike H2O (3203798) technikai hátizsák az ideális partner szabadidős tevékenységeinkhez és sportoláshoz.

A hidratációs hátizsák a kemény terepeket kedvelő kerékpárosok számára a legalkalmasabb. Megfelelő társat nyújt a hosszú túrákon, edzéseken, enduro versenyeken. Viselőjének többé nem okoz gondot egy agresszív lejtő vagy egy hatalmas ugrás, hiszen a technikai hátizsák minden terepen helyt áll. Az esti túráknál a biztonságot a fényvisszaverő részek biztosítják, illetve a dedikált lámpatartók segítik.

Kiváló stabilitást nyújt a maximálisan kényelmes viseletnek köszönhetően bármilyen rázós és masszív terepen. Súlypontja alacsony, ezzel javítja a kerékpár irányítását, csökkenti a rázkódást és optimalizálja a súlyelosztást.

A hidratálózsáknak egyedi ReTrakt megoldással kialakított szívóka áll rendelkezésre. A hátizsák viselője ezzel a rendszerrel megállás vagy lassítás nélkül hidratálhatja magát. A kialakításnak köszönhetően a szívócsövet egy mágnes húzza vissza szépen, csapódástól mentesen. 

A felhasználóbarát, 2,5 literes HydraPak tároló nyílása elcsúsztatható, ami megkönnyíti a tisztítást. A zárható szelepek természetesen szivárgásmentesek.

A Thule Rail Bike H2O hidratációs hátizsák belseje 12 literes, melyben könnyen elférnek az egész napos túrához szükséges szerszámok, kiegészítők, extra ruházat és élelmiszer is. A külső akasztók gondoskodnak a sisak, vagy a védőfelszerelések gyors tárolásáról. A vizes, sáros védőruházatot a külső kompressziós tárolóra akaszthatjuk, vagy lehetőség van az alsó pántokhoz is rögzíteni, ezzel elválasztva a belső tértől.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
Thule Rail Bike
Súly :
0.5 kg
EAN :
0085854242844

Szín tulajdonságok

Szín :
Homok sárga

Méret tulajdonságok

Külső méret :
21 x 18 x 44 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
2,5 literes HydraPak tároló
Kiemelt akciók :

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban