Thule SlideBar tetőcsomagtartó integrált tetősines autókhoz (THU_710600_KIT6059_892000)

Könnyen szerelhető alumínium rudas tetőcsomagtartó amely kialakitásának köszönhetően mindkét oldalra kicsúsztatható, hogy ne kelljen az autó fölé emelni a csomagokat. Ezzel a megoldással elegendő az autó mellett állva felpakolni.
Ár: 163.800 Ft
THU_SET_710600_KIT6059_892000
2-10 munkanap
+

Thule SlideBar tetőcsomagtartó integrált tetősínes autókhoz

A Thule SlideBar tetőcsomagtartó rúd felső profilja - a felszerelt kiegészítőkkel együtt - mindkét oldalra kicsúsztatható, hogy ne kelljen az autó fölé emelni a csomagokat. Ezzel a megoldással elegendő az autó mellett állva felpakolni. Horganyzott acél és eloxált alumínium kialakításának köszönhetően tartósan ellenáll a korróziónak.

A Thule SlideBar felső felületéhez rögzített gumicsík biztosít csúszásmentes rakodási felületet. Kialakításának köszönhetően, mivel két félből áll, nem kell kivenni vagy méretre vágni a gumicsikot, így a kiegészítők felhelyezésekor a rögzítő elemek becsúsznak a gumicsíkok közé ezáltal nem a tetőcsomagtartó veszíti el kiváló aerodinamikai tulajdonságait.

További kiegészítők (akár más gyártók kiegészítői is, pl.: tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, kajaktartó, kenutartó, szörftartó, szállítmányrögzítők, stb.) a rúd tetején teljes hosszban kialakított T sínhez rögzíthetők.

Ez a tetőcsomagtartó készlet az autótető szélein található hosszirányú integrált tetősínre rögzül, ezért karosszéria sérülést nem okozhat. A szerelőkészlet és esetlegesen a rúd méret cseréjével más tetősínnel ellátott autótípusra is átszerelhető.

A tetőcsomagtartó zárható és a Thule egykulcsos rendszerével (kiegészítők és a tetőcsomagtartó egyetlen kulcsal zárható/nyitható) bővíthető.

A talpkészlet megújult formája igazodik a mai formákhoz. Alakjának köszönhetően még jobb aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A termék egy teljes szettet tartalmaz, amelyet felszerelve egy pár teljes értékű tetőcsomagtartót kapunk.

Terhelhetősége a TÜV GS által is jóváhagyott ISO szabvány szerinti 75 kg. De minden esetben győződjön meg autója kézikönyvében nincs-e más rendelkezés a tető teherbírásról.

Thule SlideBar tetőcsomagtartóval kompatibilis autó típusok:

  • Ford Edge II. generáció [Facelift], SUV 5 ajtós Tetősínnel (2018-2019)

Általános tulajdonságok

Garancia :
5 év
Márka :
Súly :
11,982 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Alumínium

Méret tulajdonságok

Lábmagasság :
7,2 cm
Rudak hossza :
144 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
{I>K}
Rúd típusa :
SlideBar
Tanúsítvány :
TÜV GS
Teherbírás :
90 kg
Zárhatóság :
Zárható

Safety_Roof_Rack_and_Accessories_connected_to_Roof_racks_and_accessories.pdf Letöltés (.pdf, 1,074 Kb)

Thule_SlideBar_v05.pdf Letöltés (.pdf, 1,406 Kb)

Kapcsolódó termékek

Thule Csomagtartó KIT 6096 (szerelő készlet) Megtakarítás 19%
20.100 Ft Ár: 16.200 Ft
Thule Wingbar Evo 7106 csomagtartó talp Megtakarítás 17%
46.100 Ft Ár: 38.200 Ft

Hasonló árban Hasonló árban