Aktuális promóciók:
Megnézem

Thule Vea TVIH-116DET 21L hátizsák, kék

A Thule Vea egy sokoldalú táska, mely használható mint hátizsák, válltáska vagy keresztpántos hátizsák. Elegáns és karcsú kialakítású, mindennapi használatra, melyben magával viheti munkahelyére a laptopját, tabletjét és egyéb eszközeit, illetve külön tárolva az edzőruházatot a munka utáni sportoláshoz.

Listaár: 45.885 Ft
Ár: 40.800 Ft
Megtakarítás: 5.085 Ft (11%)
THU_TVIH-116DET
2-X munkanap (kérjük érdeklődjön)
+

A Thule Vea TVIH-116 egy sokoldalú táska, mely használható mint hátizsák, válltáska vagy keresztpántos hátizsák. Elegáns és karcsú kialakítású, mindennapi használatra, melyben magával viheti munkahelyére a laptopját, tabletjét és egyéb eszközeit, illetve külön tárolva az edzőruházatot a munka utáni sportoláshoz.

Párnázott rekesz egy 15”-os MacBook vagy 15,6’’-os PC laptopnak és egy 10”-os tabletnek.A munkahelyi tárgyak biztonságos tárolása külön rekeszben. Használható, mint hátizsák, válltáska vagy keresztpántos hátizsák (a pántok és a heveder variálhatók és elrejthetők).

Külső, gyorsan elérhető cipzáras zseb telefonnak, kulcsoknak és egyéb kisméretű tárgyaknak. Nagyméretű, különálló rekesz a sportfelszerelésnek, amely a nagy nyílásnak köszönhetően olyan könnyen hozzáférhető, mint egy sporttáska.

A cipők egy különálló, kívülről elérhető rekeszben is tárolhatók. Ha nincs használatban, a rekesz összehúzható és megszüntethető. Fényvisszaverő felület a táska elején és a vállpántokon. Komfortos viselet a párnázott és légáteresztő hátoldalnak és vállpántoknak köszönhetően. Minőségi, megbízható és könnyen kezelhető cipzárak, csatok és hevederek.

Általános tulajdonságok

Márka :
Súly :
0.5 kg
EAN :
0085854240093

Szín tulajdonságok

Szín :
Kék

Méret tulajdonságok

Külső méret :
31 x 24 x 50 cm
Laptop rekesz méret :
38,5 x 26,5 x 3,1 cm
Űrtartalom :
21 l

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Polyester melange, 800D nylon