Aktuális promóciók:
Megnézem
Megtakarítás 14%

Thule Wingbar Edge tetőcsomagtartó fix rögzítési ponttal rendelkező autókhoz (THU_959200_KIT3033)

Könnyen szerelhető alumínium rudas tetőcsomagtartó amely csak az autó rögzítési pontjáig ér. Csepp alakú profiljának köszönhetően tartósan ellenáll a korróziónak és kisebb légellenállás mellett csendesebb a mai modern formatervezés igényeihez igazodva.
Listaár: 140.000 Ft
Ár: 120.900 Ft
Megtakarítás: 19.100 Ft (14%)
THU_SET_959200_KIT3033
2-X munkanap (kérjük érdeklődjön)
+

Thule Wingbar Edge tetőcsomagtartó fix rögzítési ponttal rendelkező autókhoz

A Thule Wingbar Edge tetőcsomagtartó rúd optimális eloxált alumínium csepp profiljának köszönhetően tartósan ellenáll a korróziónak és kisebb légellenállás mellett csendesebb a mai modern formatervezés igényeihez igazodva. A WingBar Edge rúd a ráépített rögzítő lábazat miatt nem lóg ki oldalra (a talpakon túlra) és a rudak is közelebb kerülnek a tetőhöz. Ez a megoldás további légellenállás csökkenést biztosít. A talpak távolsága oldalanként 50mm (összesen 100mm) tartományban állíthatók, hogy különböző szélességű autótetők esetén is használható (univerzális) maradjon. Széldiffúzor technológiával optimalizált légáramlást biztosít.

A felső felületéhez rögzített gumicsík biztosít csúszásmentes rakodási felületet. Kialakításának köszönhetően, mivel két félből áll, nem kell kivenni vagy méretre vágni a gumicsikot. Igy a kiegészítők felhelyezésekor a rögzítő elemek becsúsznak a gumicsíkok közé ezáltal nem a tetőcsomagtartó veszíti el kiváló aerodinamikai tulajdonságait.

További kiegészítők (akár más gyártók kiegészítői is, pl.: tetőbox, kerékpártartó, síléctartó, kajaktartó, kenutartó, szörftartó, szállítmányrögzítők, stb.) a rúd tetején teljes hosszban kialakított T sínhez rögzíthetők.

A tetőcsomagtartó zárható és a Thule egykulcsos rendszerével (kiegészítők és a tetőcsomagtartó egyetlen kulcsal zárható/nyitható) bővíthető.

Ez a tetőcsomagtartó készlet az autógyár által kialakított fix rögzítési pontokon illeszkedik a tetőre, ezért karosszéria sérülést nem okozhat. A szerelőkészlet és esetlegesen a rúd méret cseréjével más fixponttal, vagy akár tetősínnel rendelkező autótípusokhoz is átszerelhető.

Terhelhetősége a TÜV GS által is jóváhagyott ISO szabvány szerinti 100 kg. De minden esetben győződjön meg autója kézikönyvében nincs-e más rendelkezés a tető teherbírásról.

Thule Wingbar Edge tetőcsomagtartóval kompatibilis autó típusok:

  • Ford Focus II. generáció [Facelift], ST Ferde hátú 5-ajtós T-profillal (2008-2011)
  • Ford Focus II. generáció, ST Ferde hátú 5-ajtós T-profillal (2004-2008)
  • Ford Focus (North America) II. generáció, Sedan T-profillal (2007-2010)

Általános tulajdonságok

Garancia (gyártói) :
5 év
Márka :
Súly :
6,55 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Alumínium

Méret tulajdonságok

Lábmagasság :
5,9 cm
Rakodási szélesség :
84,4 cm
Rudak hossza :
84,4 cm

Speciális tulajdonságok

Anyag :
Alumínium
Kiemelt akciók :
Rúd típusa :
Wingbar Edge
Tanúsítvány :
TÜV GS
Teherbírás :
75 kg
Zárhatóság :
Zárható

TechnicalSpecifications_ThuleWingBarEdge_0317.pdf Letöltés (., 199 Kb)

Safety_Roof_Rack_and_Accessories_connected_to_Roof_racks_and_accessories.pdf Letöltés (., 1,074 Kb)

Thule_WingBar_Edge_959x_v05.pdf Letöltés (., 1,463 Kb)

Thule Csomagtartó KIT 3033 (szerelő készlet) Letöltés (., 980 Kb)

Kapcsolódó termékek

22.900 Ft Rendszerünkben nincs ár megadva ehhez a termékhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további részletre kíváncsi.