Aktuális promóciók:
Megnézem

XBLITZ X1000 bluetooth kihangosító

Az Xblitz X1000 hordozható bluetooth kihangosító a legfejlettebb technológiákat használja a tökéletes hangminőségért.
Listaár: 21.990 Ft
Ár: 20.990 Ft
Megtakarítás: 1.000 Ft (5%)
Megtakarítás 5%
XBLITZ_X1000
3-nál kevesebb db
+

Xblitz X1000 Professional bluetooth kihangosító

 

Az Xblitz X1000 Professional biztosítja a legjobb hangminőséget telefonhívások kezdeményezésekor vagy zenehallgatáskor. A hang tiszta és hangos, a mikrofon a zajcsökkentő funkcióval Van ellátva, így a kommunikáció mindkét fél számára nagyon kényelmes.

Az Xblitz X1000 Professional egy modern stílusban kialakított, kompakt vezeték nélküli hangszóró. Fekete háza kellemes tapintású gumírozott műanyagból készül.

Azonnal felhasználható. A készlet Bluetooth-on keresztül kommunikál. A telepítésre csak egyszer kerül sor. Minden alkalommal, amikor belép az autóba, a készülék automatikusan kapcsolódik a telefonjához.

 

Az Xblitz X1000 Professional két 3W hangszóróval Van felszerelve, amely a legmagasabb hangminőséget biztosítja - az ilyen típusú készülékeknél még nem hallott hangot. 

Fedezze fel a hangminőség hatalmát az Xblitz X1000 Professional kihangosítóval!

Az Xblitz X1000 Professional bluetooth kihangosító a kínálatunk legerősebb tagja, amelyet igényes járművezetők számára terveztek, akik sok időt töltenek utazással. Különösen nagyteljesítményű akkumulátort használtunk, amely lehetővé teszi a készülék készenléti állapotban való működését akár 1200 órán keresztül (~ 50 nap)! A modern bluetooth rendszer 4.1-es verziója felelős a hatékony kommunikációért minden telefonnal, és a többpont funkció lehetővé teszi akár két eszköz párosítását egyszerre az X1000 Professional kihangosító rendszerrel.

A legfontosabb azonban a két 3W-os hangszórónak köszönhetően kiváló hangzás. Ez lehetővé teszi a kényelmes telefonbeszélgetést és a kellemes zenehallgatást.

Az Xblitz X1000 Professional egy olyan kihangosító, amely tökéletesen illeszkedik bármely járműbe. Telefonhívások kezdeményezése és fogadása autóvezetés közben, anélkül, hogy a kezét a kormánykerékről levenné. Ne veszítse el a telefonbeszélgetés lehetőségét, miközben biztosítja az Ön és utasai biztonságát.

.Az Xblitz X1000 Professional kihangosító akár 16 órás folyamatos beszélgetést is képes biztosítani. Készenléti állapotban 75-szer hosszabb ideig tart - akár 1200 óráig. A készülék teljes feltöltéséhez csak kb. 3,5 óra csatlakoztatásra Van szükség. Nem kell aggódnia a kihangosító speciális töltőjével sem, ha valami történik a készletben szereplővel - a készülék akkumulátorát egy tipikus micro-USB-port segítségével táplálhatja, amelyhez minden bizonnyal sok megfelelő kábel Van otthon.

Általános tulajdonságok

Márka :
Model :
X1000
Súly :
0.5 kg

Szín tulajdonságok

Szín :
Fekete

Speciális tulajdonságok

A2DP (bluetooth audio) :
Van
Hangvezérlés :
Van (Angol)
Kiemelt akciók :

Hasonló termékek Hasonló termékek

Hasonló árban Hasonló árban